Big Rock Book

Cimkék

Homepage / Concert


2020.09.04  0 10
"EZ A TURNÉ TÉNYLEG ANNYIRA ERŐS, AMENNYIRE ANNAK TŰNT" - PAPA ROACH, HOLLYWOOD UNDEAD, ICE NINE KILLS KONCERTBESZÁMOLÓ Látatlanban is az év egyik legizgalmasabb koncertjének ígérkezett a Papa Roach és a Hollywood Undead közös megmozdulása, amelyhez ráadásul az utóbbi években egyre népszerűbbé váló Ice Nine Kills is csatlakozott, így nem okozhatott különösebb meglepetést, hogy még jóval a kapunyitás után is hosszú sor kígyózott az Aréna környékén, amit egyébként erre a koncertre nagyjából lefeleztek, így a színpad középre került, amitől még közelebb érezhettük magunkhoz a zenekarokat.
2020.09.04  0 16
A BARBA NEGRA MUSIC CLUBBAN ZÁRTA A 2019-ES ÉVET A DEPRESSZIÓ (KONCERTBESZÁMOLÓ) Az év végi időszak az ünnepek mellett a zenekarok számára többnyire egy-egy turné lezárását is jelenti, és így volt ez a Depresszió esetében is – bár márciustól folytatódik majd a Nehéz szó turné – akik a Barba Negrában zárták az elég mozgalmasra sikerült 2019-es évet, méghozzá egy telt házas koncerttel.
2020.09.04  0 12
A NÉMET VIRTUS MÉG MINDIG ELLENÁLLHATATLAN – EQUILIBRIUM, LORD OF THE LOST, NAILED TO OBSCURITY KONCERTBESZÁMOLÓ Equilibrium, Lord Of The Lost, Nailed To Obscurity - 2020. január 28., Budapest, Dürer Kert Esküszöm, én nem vagyok az az ember, aki indokolatlanul az egekig magasztalja a zenekarokat, főleg, ha a koncertjük alapján érdemtelenek a dicséretre. De az egyik legnagyobb hiba, amit egy magamfajta, kritikus újságíró el tud követni, az az, hogy a kákán is csomót keresve egy eltartott kisujjú, mindent és mindenkit lehúzó sznobbá válik.
2020.09.04  0 12
A VADÁSZAT ÉL, ÉS ÉLNI IS FOG: HOBO - VADÁSZAT 35. KONCERTBESZÁMOLÓ, BARBA NEGRA TRACK, 2019.09.06. A ’80-as évek végén Szentesen, V. Kiss bácsi kisvendéglője éppen „háromnótányira” volt a városközponttól. A hangulatos kocsmából kilépve, kivétel nélkül, minden alkalommal az első szám amire rágyújtottunk, a Hajtók dala volt.
2020.09.04  0 9
AMY LEE MÉG MINDIG A MŰFAJ EGYIK LEGJOBB ÉNEKESNŐJE - EVANESCENCE KONCERTBESZÁMOLÓ, 2019.09.07., BUDAPEST ARÉNA
AMY LEE MÉG MINDIG A MŰFAJ EGYIK LEGJOBB ÉNEKESNŐJE - EVANESCENCE KONCERTBESZÁMOLÓ, 2019.09.07., BUDAPEST ARÉNA Az Evanescence egyike azon zenekaroknak, amelyeknek örökre bérelt helye van a szívemben, mert annak több nehéz időszakon is átsegítettek a dalaikkal, és a 2012-es első budapesti koncertjük is örök emlék marad számomra, így nem is lehetett kérdés, hogy második magyarországi fellépésükön is meg kell néznem őket.
2020.09.04  0 9
AZ AS I LAY DYING MAXIMÁLISAN VISSZATÉRT! (KONCERTBESZÁMOLÓ)
AZ AS I LAY DYING MAXIMÁLISAN VISSZATÉRT! (KONCERTBESZÁMOLÓ) Az idei év egyik legizgalmasabb koncertjének ígérkezett az As I Lay Dying budapesti fellépése, hiszen a csapat az utóbbi időben nem igazán volt aktív a frontember, Tim Lambesis miatt, akit néhány éve letartóztattak, miután bérgyilkost fogadott volt felesége ellen. Néhány fellépés azóta is elmaradt az énekes múltja miatt, a rajongók többsége azonban megbocsátott, és végül a Barba Negrában is megnézhettük a csapatot.
2020.09.04  0 9
BÜSZKESÉG, TÖRÉKENYSÉG ÉS ÓRIÁSI HANG - LAYLA ZOE KONCERTBESZÁMOLÓ, 2019.11.09., BACKSTAGE PUB
BÜSZKESÉG, TÖRÉKENYSÉG ÉS ÓRIÁSI HANG - LAYLA ZOE KONCERTBESZÁMOLÓ, 2019.11.09., BACKSTAGE PUB Az ember, így túl az ötödik ikszen, hajlamos arra, hogy azt gondolja, legalább a kedvenc zenei műfajában “mindent tud”. Ó, hát ez Stevie Ray Vaughan kópia, mondjuk kicsit lesajnáló félmosollyal, az olyan, mint a Zeppelin, jaj, ezt már hallottuk a Who-tól vagy Hendrixtől satöbbi.
2020.09.04  0 11
ILYEN BULIRA A DÜRER SEM VOLT FELKÉSZÜLVE - "ÉLETETEK LEGHOSSZABB MAGOR KONCERTJÉN VEHETTEK RÉSZT..." Úrja Budapestre érkezett a Magor. A zenekar 2020 tavaszán, iszonyatosan súlyos heavy metál turnéval kelt útra, hogy a stúdióba vonulásuk előtt, mégegyszer átmozgassák az ország minden szegletén fellelhető rajongótáborukat. A turné fontos állomása a Dürer Kert kisterme volt, március 7-én. Az est vendége a melodikus death metál zenekar, a Dying Wish volt.
2020.09.04  0 13
MINI ALPÁRFESZT - ÍZELÍTŐ A TISZAALPÁRI FESZTIVÁLBÓL Az idei Alpárfesztet ősz elején rendezik meg, szeptember 3-5 között. A tiszaalpári fesztivál előszeleként, kis kóstolóban lehetett része augusztus 12-én annak, aki ellátogatott a Barba Negra Trackbe. A Mini Alpárfeszten négy zenekar kapott lehetőséget az Alpárfeszt mezőnyéből, hogy a Track színpadáról is megmozgassa a közönséget.
2020.09.04  0 10
ÖRÖMÜNNEPET TARTOTTAK A POWER METALOSOK – HAMMERFALL, BATTLE BEAST, SERIOUS BLACK KONCERTBESZÁMOLÓ HammerFall, Battle Beast, Serious Black - 2020. február 20., Barba Negra Music Club A paradicsomban érezhették magukat a power metal szerelmesei február 20-án a Barba Negrában, hála a Concerto Musicnak, ami a műfaj három jeles képviselőjét vonultatta fel a színpadon: a 2014-ben alakult, vegyes csapatot, a Serious Blacket, a finn Battle Beastet és a power egyik legrégebbi képviselőjét, a már 26 éves múltra visszatekintő, svéd HammerFallt.